středa 8. dubna 2015

Novinka: Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Matte - matná pastelka na rty

Dnes pro vás mám jeden krátký tip na skvělou novinku z drogérie. Astor másla na rty asi znáte, jsou hodně populární a jejich řady se stále rozšířují. Ke klasickým balzámkům tak nedávno přibyly tři odstíny vibrant color verze (plné krytí jako rtěnka) a teď nově tři odstíny matné verze.

Původní Astor pastelky mám ráda, jen mi nevyhovoval výběr odstínů. Nechtělo se mi platit víc jak stopade za lehce barvící balzám, a tak jsem doteď měla jen jeden odstín - Cheeky Cherry, který byl jako jeden z mála plně krycí. Psala jsem o něm v pravěku svého blogu zde. Ultra Vibrant Color odstíny mě taky moc nezaujaly, no mezi Matte se jeden krasavec přece jen našel - 027 Elegant Nude.








  • Předně musím říct, že název odstínu je silně zavádějící - nude není ani omylem. Jde o středně výraznou růžovo-hnědou. No vlastně já ani nevím, jak bych ten odstín popsala, někdy vypadá totiž i celkem červeně. To si fakt musíte vyzkoušet na vlastní kůži.
  • skosenou špičku, takže s ním bez problémů namalujete okraje rtů. (Nemusím čabiny ve tvaru kužele, s těmi hezký okraj vykreslíte jen těžko.)
  • Kvalita másla je skvělá - přestože je skoro matné, příjemně se nanáší a roztírá, nevysušuje. Superhydratační balzám ale nečekejte, to se s matností snad ani neslučuje.
  • Finiš však není zcela matný, spíš lehce saténový - zcela matné tekuté rtěnky se mi ale ani moc nelíbí a většinou s nimi rty trpí, takže to pro mě není mínus.
  • Na rtech mi vydrží v perfektním stavu několik hodin, já vypila velký hrnek kafe a snědla banán, aniž by to na rtech bylo vůbec poznat. Samozřejmě větší jídlo asi nepřežije.
  • Jako všechna Astor másla krásně vanilkově voní.
Elegantní nudistku jsem koupila v DMku se slevovým kuponem z aktuální slevové knížky za tuším 129 korun. V nabídce jsou ještě dva odstíny - neonová růžovka Vivid Divine, která není nic pro mě (měla jsem ji na ruce pár vteřin a úplně mi ji obarvila), a tmavá fialová Royal Diva. Nad tou jsem chvíli uvažovala, ale přišlo mi, že barví nerovnoměrně a na denním světle se mi moc nelíbila, takže jsem zvolila přirozenější odstín, který vám můžu s klidným srdcem doporučit.



Nasvícení je sice špatné, ale můžete zde líp vidět finiš másla.

A co Vy? Máte nějaké Astor máslo?

19 komentářů:

  1. Pro tohle si určitě skočím, vypadá báječně.. Taková červená na denní nošení. Akorát jsem si jich zatím nikde nevšimla. Ale to může být tím, že se snažím, v rámci úsporných opatření, drogeriím celkem vyhýbat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V našem DMku je mají v samostatném malém stojanu bokem mimo hlavní Astor regál. Tam, kde mívají dekorativní limitky. :)

      Vymazat
  2. Povodne Astor masla mam velmi rada konzistenciou, ale odtiene su pre mna priserne. Aj tieto matne masla maju hrozne odtiene a navyse nemam rada matne ruze. Tento konkretny odtien je podla mna divne cerneno-hnedy a od nude ma poriadne daleko. Navyse mi na perach zvyraznil supinky, ktore som tam ani nemala. Za ma palec dole :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že ti nevyhovuje. :( Mně šupinky naštěstí nedělal.

      Vymazat
  3. Nooo, tak ten vypadá parádně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nééé, co mi to děláš....já strašně moc chci Royal Vivid a z kalsických pak Plump it up. Jenže mám těch malovátek až až .... jedině mě napadá dát si nějaký závazek, že si je koupím třeba v září, abych jako měla tu vidinu, ale stihla do toho dne aspoň nějaké patlátko na rty spotřebovat.
    Proč pořád všechno potřebuju?? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš Royal Diva? Tu fialovou?
      Já si nedělám iluze, že někdy všechna svoje patlátka spotřebuju... :)

      Vymazat
  5. Páni, tak to je krásný odstín. Prvně mě moc nezaujal a říkala jsem si, že další nude odstín mít nemusím. Ale když teď vidím jak vypadá ve skutečnosti, tak si rtěnku při první příležitosti pořídím. Ty další dva odstíny mě taky nelákají.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že ti byl článek užitečný. :) Snad se ti bude líbit i naživo. Na mých bledých rtech růžová víc vynikne, tak snad bude vypadat podobně i na tmavších, pokud máš rty víc pigmentované.

      Vymazat
  6. Tyjo, na to jsem taky koukala v DM slevové knížce, ale říkala jsem si, jestli to nebude jen chyták (někdy tam dávají věci, co moc nejedou), ale vypadá to skvěle, i barva se mi líbí, tak si pro to asi taky hned skočím :) Dík za recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač. :) Já ty kupóny taky většinou nevyužiju, ale tenhle se hodil. :)

      Vymazat
  7. Povedený odstín i finish, na rtech to vypadá fakt pěkně. To by se mi líbilo.. ;) Taky jsem je obhlížela v obchodě.
    Ale asi zatím odolám, jedno z těch klasických másel jsem koupila relativně nedávno, není špatné, občas po něm sáhnu, ale v porovnání s jinými podobnými produkty mi kapku vysušuje rty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejda, tak to by do těch matných asi na tvém místě taky nešla, jsou samozřejmě sušší než ta ostatní másla.

      Vymazat
  8. Název "elegant nude" fakt pobavil :D 80% české populace by si tohle vzalo maximálně na večer do divadla.
    Já tedy patřím do těch 20% na denní nošení a musím říct, že mě odstín hodně oslovil, jen se mi na fotkách zdá malilinko nafialovělý - je to jenom zdání? Vím, že píšeš o růžové a hnědé, ale radši bych se ještě ujistila, cokoliv fialového na mě totiž vypadá příšerně a v drogérkovém osvětlení je to často těžko rozpoznatelné...
    Od Astor jsem měla tu původní verzi těchto "chubby" a absolutně mi to nesedlo (asi jako vše o d této značky :D), ale této matné verzi chci dát ještě šanci. Všechno co je lipstain totiž musím automaticky ozkoušet a když je to ještě navíc matné, jsem chycena do pasti :D

    OdpovědětVymazat
  9. Mám leskou Astoří pastelku, ael dneska sjem na ně dlooouho koukala v drogérce. Myslím, že ji asi potřebuju! :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc fajn, určitě ho vyzkoušej, koukat nestačí. :D

      Vymazat
  10. To vypadá krásně, akorát by se mi líbil ještě výraznější a matnější... díky tomu jsem si právě vzpomněla na matné Rimmel rtěnky, které jsem si chtěla pořídit a nějak jsem na to zapomněla.. :D Snad je ještě někde mají :D

    OdpovědětVymazat